Hier bij 42bis mogen we namens Siteworkers twee vrijkaarten weggeven voor het CMS congres op 22 mei in het WTC Rotterdam. Het congres is bij uitstek bedoeld voor contentprofessionals (en een beetje nerd), met een hoop interessante sprekers. Zoals Maarten van Siteworkers die om 12 uur een praatje geeft over techniek voor purple pants.

Kijk op www.cmscongres.nl voor meer informatie.

Wil je kans maken op deze twee vrijkaarten zorg dan dat je de Facebook pagina van Siteworkers leuk vindt en volg ze op Twitter en plaats een zelfgeschreven origineel bericht met daarin #cmsnl en #42bis zodat we weten dat jij het bent. Zorg ervoor dat duidelijk is waarom jij graag (gratis dus hé) naar het CMS congres wilt gaan.

De origineelste tweet wint, prijsuitreiking is woensdag al! Dat is dus snel cashen!

Ben je geen prijswinnaar stuur dan een mailtje naar paul@siteworkers.nl om in ieder geval 100 euro korting te krijgen op de entree.

0 Shares:
1 comment
  1. De winnaars van de vrijkaarten zijn via een DM op de hoogte gebracht. Geen DM? Geen paniek, stuur ons een berichtje!

Comments are closed.

Dit artikel is 2.327 keer gelezen