Toen Wordfeud op de achtergrond raakte, nam Draw Something het al snel over. Leuk om even een ander deel van de hersenen te laten werken! Maar eerlijk gezegd begon ik me al snel te vervelen, totdat…

Flinke jongens

…totdat ik een wel erg realistische tekening had gemaakt van een paar ferme borsten in bikini. Een paar flinke jongens, zeg maar.

Mijn tegenstander Shugo T stuurde mij een aanmoedigend berichtje: ‘More boobs!’ Vanaf dat moment sturen Shugo T en ik elkaar alleen nog tekeningen waarin borsten voorkomen. Of het nu een boekenkast, boor of lantaarnpaal is; altijd staat er een naakte vrouw bij.

Draw Something

Draw Something kreeg hierdoor een heel andere dimensie. En Shugo T ontpopte zich als een ware borstenkunstenaar! Ik heb het wel eens bij andere tegenspelers geprobeerd maar die pakten het niet op. Dachten dat ik gestoord was (hè, Rickevers.nl?).

Deze week las ik voor het eerst iets over Boobstagram. Mijn eerste gedachte was dat iemand er met ons boobs-spelletje vandoor was gegaan. Dat het een hit was geworden, aan Facebook verkocht voor miljoenen en dat ik zo stom was geweest er geen copyright op aan te vragen! Maar nee, dit is iets heel anders!

Boobstagram: geoorloofd tieten kijken

Hier vind je honderden, nee duizenden Instagramfoto’s die vrouwen hebben gemaakt van hun eigen decolleté. Grote, kleine, dikke, hangende, gele, natte, jonge, bruine, glanzende, platte, ontblote, ingepakte, slappe, ronde, mooie, sexy, priemende en schele borsten bij elkaar.
Boobstagram

Boobstagram is een borstkanker preventiecampagne, bedoeld om het bewustzijn van jonge vrouwen te vergroten.

Daarmee is Boobstagram een heel geoorloofde manier van tieten kijken op het web. De website is opgezet door 2 mannen (!) die zich inzetten voor het behoud van al dit vrouwelijk schoon: ‘Showing your boobs on the web is good, showing them to your doctor is better’. Met andere woorden: een slimme meid is op borstkanker voorbereid.

Ik ben de beroerdste niet en heb natuurlijk meteen mijn eigen bijdrage geleverd aan Boobstagram.

Let’s Draw Something Boobs

Tja, zulke nobele ideeën had ik niet toen ik samen met Shugo T mijn borstenspel begon, maar het brengt me op een idee!

Wie tekent er mee?

 

0 Shares:
10 comments
  1. Sinds wanneer krijgen dingen een andere dementie in plaats van dimensie??

    en dat terwijl ik als man zijnde afgeleid moet zijn door de borsten heheh geef mij maar billen ;)

  2. De grote vraag is nu: welke foto op Boobstagram is van jou?  ;-)

  3. Je weet dat ze bij 42bis nog redacteurs nodig hebben? Maar niet best inderdaad!

  4. Geweldig dat Boobstagram. Als survivor weet ik hoe belangrijk oplettendheid op je eigen lichaam is. Laat die boobies zien dus. Ik weet dat ze een aantal jaar geleden in Amerika t-shirts verkrijgbaar hadden waarop stond: Touch my boobies.. Zelfde boodschap. 

    Nederland is jammergenoeg niet zo 'in your face' en brutaal. Alhoewel de laatste PinkRibbonMagazine reclame wel wat directer was. 

    1. Gek eigenlijk, wat jij zegt. Ik dacht dat Nederland juist wel direct was in dit soort dingen. Hoe  dan ook, ik vind elke actie een goede actie om jongeren meer bewust te maken. Daarnaast maakt het magazine het dichterbij door de foto's te tonen zoals het is, als je survivor bent en dat maakt waarschijnlijk meer indruk dan al die boobs bij elkaar!

Comments are closed.

Dit artikel is 8.140 keer gelezen