Of het nu is door de komst van social media dat ik ze vaker tegenkom of door andere omstandigheden, maar de laatste tijd kom ik erg veel jonge ondernemers tegen die met een creatief concept goed aan de weg timmeren. Ik vind het top om te zien hoe mensen met visie en creativiteit hun dromen najagen. Met een aantal van deze creatieve jonge ondernemers wil ik jullie dan ook kennis laten maken.

Poederbaas

Drie stoere mannen die mutsen haken, dat is op zich al opvallend. Maar ik kan je verzekeren, dat zijn hun mutsen ook! Het zijn kleurrijke unieke mutsen, ‘poederbazen’ genaamd, en echte must haves voor op de pisten. Het idee is ontstaan toen de mannen elk jaar tijdens de skiles met een muts, die het halve skigebied had, de piste af moesten. Een van de heren heeft toen bedacht om zijn eigen kleurrijke muts te gaan haken. Zo is een bedrijf ontstaan dat de skigebieden vult met kleur. Bekijk hier hun hele verhaal.

Showhome.nl

Programma’s als ‘gluren bij de buren’ en ‘Wie heeft het mooiste huis’ geven al aan hoe hot het is. Wij willen namelijk graag bij mensen binnenkijken en zijn steeds meer bezig met het interieur van onze woningen. Dit kan op Showhome.nl. Het mooie van deze website is dat het echte mensen zijn die foto’s opsturen; zij willen anderen laten zien wat zij van hun huis hebben gemaakt. Ik vind dit zelf een stuk prettiger dan de ‘gemaakt perfecte’ interieurs die je wel eens ziet in woonbladen. Daarnaast houdt deze website je op de hoogte van al het woonnieuws, woontrends en opvallende producten en tips.

Customizen, alles willen we tegenwoordig naar onze eigen hand zetten: auto’s met verschillende kleurtjes, hoesje en stickers die je laptop of telefoon anders maken dan die van een ander. De volgende twee dames spelen hier goed op in met hun merken:

Mei boutique

Ken je dat, je bent op zoek naar het perfecte paar schoenen bij die killer outfit die je net hebt gekocht, maar het wil maar niet lukken? Op Mei Boutique kun jij je eigen pumps samenstellen. Je eigen model, versieringen, kleuren en stoffen zijn aan te passen aan jouw wensen om zo een geheel exclusieve schoen te ontwikkelen. De droom van iedere vrouw lijkt mij!

Caro Sala

Een sieradenmerk opgezet door een dame met een ongekende passie en gedrevenheid. Haar visie is om design en kleur brengen in de sieradenwereld en dit doet zij met de KliQ & Gem sieradenlijn. De kleurrijke edelstenen zijn verwisselbaar waardoor je altijd een sieraad kunt dragen dat past bij je outfit. Momenteel zijn dit alleen nog ringen maar er zit nog meer moois in het verschiet. Dus houd deze dame in de gaten!

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 4.092 keer gelezen