Morgen wordt Contentgirls 42bis. Met een nieuwe site en een nieuwe vormgeving. Een project waar ik de afgelopen tijd toch wel wat slaap voor heb ingeleverd. En de Pippali-ontwerper, -bouwer en -tester met mij. Om het over de nachtrust van de huidige Contentgirl, toekomstig Hoofdredacteur 42bis nog niet eens te hebben.

Geen sinecure

De girly look van Contentgirls moest worden vervangen door een meer professionele uitstraling. 42bis moet autoriteit uitstralen, zonder het brutale en karakteristieke dat bij Xaviera hoort te verliezen. De oude blogs moesten behouden blijven, het aantal profielvelden moest worden uitgebreid zodat bloggers hun profielen kunnen uitbreiden, alles moest ontworpen, gebouwd, aangepast, getest en ontbugd worden. En dat is allemaal nog al wat.

Het resultaat staat

En het kost even wat tijd, maar dan heb je wel wat. Wij zijn in elk geval heel blij met het resultaat en benieuwd naar de mening van de bezoekers. Maar het blijft ook heel spannend, zo’n livegang.

0 Shares:
3 comments
  1. Yes! Spannend… Jammer dat ik niet bij de borrel kan zijn, maar geniet ervan mede 42 Bis'ers.

Comments are closed.

Dit artikel is 2.648 keer gelezen