“In The Pocket” is jouw online talkshow over het web en op het web. Wekelijks worden er interessante ontwikkelingen besproken op het gebied van Gadgets, Apps, Internet en Social Media.

Finchline

In diverse media speelt zich rond jouw bedrijf, merk, product en jezelf vaak een levendige discussie af. Finchline brengt in kaart waar deze discussies zich afspelen, wie er over je praten en laat zien hoe effectief jouw (social) mediabeleid is. Deze inzichten kunnen gebruikt worden voor marketing, communicatie, pr, sales en klantenservice.

Afhankelijk van jouw wensen biedt Finchline een functionaliteit die bij je past. Met Finchline Explore ben je in staat om snel de meest actieve onderwerpen terug te brengen tot de kern. Met Finchline Enterprise krijg je een volwaardige rapportage en een monitoring oplossing. Ik vond het hoog tijd om te praten met Michiel van Gaalen.

Draw Something

De social drawing game, Draw Something is enorm gegroeid in populariteit. Blader maar eens door de infographic heen. Wanneer je iets kritischer kijkt, missen er nog een aantal features.

Bron: MBAOnline.com

Het wordt zo langzamerhand ook eens tijd om wat bugs te fixen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • game crashes
  • display errors
  • bommen en muntjes die verdwijnen

Draw Something staat aan de top van de Google Play Store games charts. Wordfeud volgt en Angry Birds heeft brons gekregen. De jongens en de meisjes van OMGPOP – de bedenkers van Draw Something – doen het dus goed! Zeker nu Zynga het roer heeft overgenomen. De big boss – Xaviera – heeft ook zo haar pleziertjes met de social game en wil graag dat er meer tekeningen gedeeld kunnen worden.

Wil je meer van Michiel van Gaalen en Xaviera Ringeling zien? Kijk dan naar In The Pocket – aflevering 11

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 3.598 keer gelezen