Een kantoorproof outfit, maar toch in je eigen stijl? De manier om toch je eigen stijl uit te dragen is door middel van je schoenen! En dat is echt niet alleen iets voor vrouwen! Gisteren kwamen de meest hippe pumps aan bod, maar in deel 2 delen we de meest hippe sneakers en herenschoenen.

Sommigen zijn customized, maar wellicht geeft het je inspiratie. Het zijn er veel meer dan vooraf ingeschat, dus heren (en vrouwelijke sneakerliefhebbers): enjoy! Misschien dat je als man nu ook de vrouwelijke schoenenfetish begrijpt…

Internet

Super Mario

Star Wars

Games

Superhelden

0 Shares:
4 comments
  1. Owh daar zitte best gave bij zeg. Inspiratie geeft het zeker. Ben van plan binnenkort een paar zelf samen te stellen op de site van Adidas :-) Die vrouwelijke schoenen fetish bergijp ik overigens al een tijdje hoor ;-)

  2. Oooh, fantastisch!! En wat lees ik nu, een eerdere blog over pumps? Ik ga heel erg hard proberen om die vooral niet te lezen, maar ik kan niets beloven! MUST. RESIST. TEMPTATION.

    1. ik weet het niet ene het was leuk vandaaag o[p school snel weer doen en ik wil die schoenen ook O.O

Comments are closed.

Dit artikel is 5.804 keer gelezen