Nachten hebben we doorgebracht met de SuperNES en Super Mario en de warme gevoelens zijn altijd gebleven. Ook toen ik niet alle levels meer kon halen op de N64. Oma vertelt, jazeker.

Omdat ik nog steeds moet glimlachen bij het zien van 1UP-jes, werd ik helemaal nostalgisch gelukkig van deze Super Mario 8-bits muntjesblokhanglamp. Dat lijkt me de juiste vertaling van “The 8 Bit Coin Block Pendant Lamp”. Een tik eronder en hij gaat aan – mét het juiste klikgeluidje– en met weer een tik gaat hij met pingeltje uit. Bekijk de video om te weten hoe dat hoort en klinkt. De lamp is te koop via Etsy en eventueel aan te laten passen in kleur en grootte. Voet voor staande lamp apart verkrijgbaar. Prijs vanaf 60 euro.

httpv://www.youtube.com/watch?v=bBJAoxm3CQ0

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 3.646 keer gelezen