Onze hoofdredacteur – Xaviera Ringeling – is genomineerd voor Online Mediavrouw van 2011. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Want de mediavrouw van 2011 is een vrouw die…

….Meerdere jaren toonaangevend of prominent actief is binnen de online branche. En daarnaast in 2011 een opvallende stap heeft gemaakt of prestatie heeft geleverd….

Aldus de website van de Adwards2011 en dat klopt wel met onze hoofdredacteur :)

Nu moet er nog wel even gestemd worden. Klik naar de site van Adwards, selecteer je favoriete man en favoriete vrouw (Xaviera Ringeling zeggen wij), vul je emailadres in en je stem wordt erbij geteld.  Stemmen kan tot 12 maart 2012.

0 Shares:
3 comments
  1. Supercool hoor, die nominatie!!
    Wel een beetje jammer dat er ruim 2x zoveel mannen genomineerd zijn en er niet voor beiden een top 5 (of 10) samengesteld is.Maar on the bright side: des te meer kans maak je als vrouw om te winnen :)

  2. Dank je en idd heel cool :)

    Ik vind het ook wel raar dat zo weinig vrouwen op dat lijstje staan. En dat komt niet – zoals sommigen zeggen – doordat vrouwen zo bescheiden zijn…want ik heb mezelf ook helemaal niet opgegeven. Ben benieuwd hoe het wel komt!

Comments are closed.

Dit artikel is 2.827 keer gelezen