De Portal games scoren hoog op het favorietenlijstje van veel gamers door de mooie graphics, het verhaal, de humor en de uitdagende puzzels. De Personal Spheres zijn met hun droge opmerkingen heel grappig, maar ze zijn vooral erg handig. De Spheres helpen en begeleiden je door de verschillende portals en het is dan ook niet zo gek dat veel gamers toch stiekem wel een beetje aan ze gehecht raken.

Herken je dat? Dan ben je vast blij met deze knuffelsleutelhanger. Leuk om aan je gamende wederhelft te geven om hem of haar te vergezellen bij de uitdagingen die op loer liggen. Maar je kunt hem natuurlijk ook lekker zelf houden.

Praten doet deze knuffelige Sphere niet, dus zijn bekende uitspraken zal je er zelf bij moeten fantaseren.

Onder andere hier verkrijgbaar, voor 13 dollar.

0 Shares:
Dit artikel is 1.760 keer gelezen