Op het vliegveld van Kaapstad (Zuid-Afrika) zat een meneer met zo’n retro telefoonhoorn te bellen. Het was een hippe, relaxte meneer. Het was een meneer met een enorme groene telefoonhoorn en ik dacht: Ik wil ook zo’n hoorn! Maar waarom eigenlijk zou je je kleine handige mobieltje aanvullen met een grote retro hoorn?

Waarom wil jij ook een retro hoorn?

  1. Jij bent ook relaxt (en hip)!
  2. Je kunt je telefoon nooit vinden in je georganiseerde tas. Precies als hij rinkelt zit hij ergens achter een sleutelbos, in een boek verstopt of hij ligt hij (oh horror) nog thuis. De grote hoorn fungeert als hengel. Je vist je telefoon in een keer uit je tas en je vergeet hem nooit meer omdat hij nooit uit het zicht ligt.
  3. Als je al nadacht over gezondheidsrisico’s en de discussie er omheen (wel, niet, wel, niet, wel, niet) dan ben je daar met een plastic hoorn zonder straling in één keer van af.
  4. Je telefoon klem je graag tussen oor en schouder zodat jij, multitasker die je bent, gelijk wat kunt typen of fietsen of strijken. Met zo’n klein telefoontje is dat bijna niet te doen. Je lichaam moet zich letterlijk in een bocht wringen en je telefoon glijdt regelmatig op de grond met alle risico’s van een gebroken lifeline met the outside world van dien.
  5. Nooit meer: ‘Oh wacht even, ik kijk even in mijn telefoon of ik het nummer voor je heb. Ben je er nog? Oja, nou ik kan het zo snel even niet vinden (…)’ Want je kunt terwijl je belt op je telefoon kijken.

Kopen?

Had ik al gezegd dat het hip is? En was ook geen goede reden voor aanschaf? Nou dan! Koop hem zelf of bestel hem in bijna elke gewenste kleur bijvoorbeeld hier.

0 Shares:
Dit artikel is 3.904 keer gelezen