Heb jij deze week al een sjaal geaaid? Rutger van Catsricum schijnt er de perfecte sjaal voor te hebben: de gulden tip van deze week. Maar daar houd ik het natuurlijk niet bij. Want daarnaast heb ik weer uit de 14 inzendingen 5 gekozen waarop jullie kunnen #realeren. Het wordt oprecht steeds moeilijker – alleen al omdat ik er een mooie mix van verschillende blogs van wil maken – maar het blijft leuk om te lezen. Doe je mee en ben je het deze week niet geworden? Geef niet op, there’s always next week. 

(Geen idee waar ik het over heb? Lees dan Van reageren kun je leren)

Het is dus tijd om de top 5 bekend te maken. Heb je je (samen met 63 anderen) aangemeld voor de mailinglist, dan heb je ze eerder vandaag al ontvangen. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan hier om je blog aan te melden klik je naar deze pagina

De blogs:

Muts
Er werd achter mijn rug gefluisterd toen ik op mijn vijftiende mijn eerste kleurspoeling had uitgeprobeerd. En er werd nog net geen dorpsraad bijeengeroepen toen de zoon van de burgemeester achter de sporthal met een jointje werd betrapt.

Lazer-maar-op-knop
pfoe, even mn mail doen… eens kijken deze doorsturen, enter hopla en wegisie, niet meer aan denken, deze negeren, enter hopla en wegisie, deze terug om meer info, enter hopla en wegisie..

De man die ik altijd al was
Ze keek me glimlachend aan, de blik in haar ogen deed me denken aan de zomerse vrolijkheid van spelende kinderen in de pulserende branding op een zonovergoten strand.

Gek
We zijn gek geworden. Mesjogge. Van de pot gerukt. We kunnen niet meer normaal doen. Er ligt een man in coma. Een vader. Een zoon. Een echtgenoot. Een broer.

Klantbehoud anno 2012: bouw aan duurzame klantrelaties via social media
Waarom is het voor bedrijven vaak lastig om een relatie aan te gaan met hun klanten? Hoe kun je zorgen dat je klanten oprecht betrokken zijn bij je merk, je dienst of je product? Aan alle kanten hoor je als marketeer dat je onderscheidend vermogen moet toevoegen. Alleen de “million dollar question” is: HOE?

En hoe werkte het ook alweer?

Je mag uit de lijst hierboven 3 blogs kiezen om op te reageren. Je reactie mag op de inhoud zijn, maar ook op de schrijfstijl of layout. Wat jij wilt, als je maar reageert! En lukt het dit keer niet? Geen ramp…there’s always next time!

Je kunt de blogger laten weten dat je via #realeren komt door in je reactie de hashtag te gebruiken.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties en de bloggers waarschijnlijk nog meer! Have fun.

Heeft je blog de top 5 gehaald? Laat het dan weten aan je lezers. We hebben een mooie badge speciaal voor op jouw blog.
Wil jij volgende week ook een kans maken op een plek in de top 5? Meld dan je blog dan hier aan

Let op: meldt alleen een individueel blog aan en niet de hele site (en 1 per week is meer dan voldoende :)! (wil je de wekelijkse top 5 ook ontvangen? Meld je dan hier aan voor de mailinglist)

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 2.468 keer gelezen