En we zijn alweer bij de Vierde editie van “Van reageren kun je leren”! Geen idee waar ik het over heb? Lees dan Van reageren kun je leren (#realeren). Maar in het kort gaat het als volgt:

Wekelijks kunnen bloggers hier op Contentgirls een (individueel) blog(/artikel) opgeven. Die blogs scan ik door en indien het onderwerp, de stijl, de humor of een andere reden je blog opvallend maakt, kom het op een lijst van 5 artikelen die via mail, contentgirls en natuurlijk Twitter en Facebook zal worden gedeeld met de lezers van Contentgirls. Dit hoeven niet alleen blogs te zijn over webonderwerpen, maar die mogen over alles gaan.

De groep reageerders zal proberen om in elk geval op 3 van de 5 blogs te reageren. Dat mogen ze doen op de manier die ze zelf willen: op de schrijfstijl, de inhoud, de layout…etc.

Deze week zijn er 15 blogs aangemeld en alweer 40 reageerders. Het is dus tijd om de top 5 bekend te maken. Heb je je aangemeld voor de mailinglist, dan heb je ze eerder vandaag al ontvangen. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan hier om je blog aan te melden klik je naar deze pagina

En dan over tot de kern, namelijk de 5 blogs van deze week. In willekeurige volgorde (hashtag is trouwens #realeren):
 • Querulientje
  Ik werd wakker van vrolijk getsjilp in mijn rechteroor. Al had ik niet meteen door dat het getsjilp was. Eerst dacht ik dat mijn vriendin een spontane aanhankelijke bui had en me wilde verrassen met een half uurtje onbetamelijke ochtendseks.
 • Bij mij op de afdeling werkt een grote donkere man
  Hij komt oorspronkelijk uit Curacao. In de eerste week toen ik bij het bedrijf begon te werken, kwam hij eens in de ochtend de afdeling op lopen. Goedemorgen, groette hij iedereen vriendelijk. “Goedemorgen Bokito! Fijn weekend gehad?”, hoorde ik van alle kanten.
 • Met alle respect
  “Kijk, dit is de duurste rouwkaart die we hebben, het is speciaal geschept papier. Die kiest u als u veel van uw vader hield. Deze kan ook als u hem wel aardig vond, of deze of deze als u niets voor hem over heeft. De bloemen? Ja hoor, vers geplukt voor dode mensen, dat is duurder dan gewone bloemen. Tot 1 a 200 euro praten we over een miezerig bosje gipskruid, vanaf een eurootje of 300 begint het op een boeket te lijken en daarna begint het echte houden van.
 • Altijd bereikbaar, nergens echt aanwezig…
  Kort geleden was ik een heerlijke lange dag in de sauna met een goede vriendin. Naast mijn dagelijkse #vakantievaneenuur  is zo’n Thermenbezoek voor mij een manier om de balans tussen voor anderen en voor mijzelf zorgen goed te houden.
 • GTST
  Nee, ik heb het toevallig niet over die soapserie die ze dankzij de fanatieke fans – die gretig gebruik maken van social media om alvast te verklappen wat er gaat gebeuren – net zo goed van de buis kunnen halen.

Wil jij volgende week ook een kans maken op een plek in de top 5? Meld dan je blog dan hier aan

Let op: meldt alleen een individueel blog aan en niet de hele site (en 1 per week is meer dan voldoende :)! (wil je de wekelijkse top 5 ook ontvangen? Meld je dan hier aan voor de mailinglist)

0 Shares:
Dit artikel is 2.293 keer gelezen