Als je denkt aan steengrillen, dan denk je ook aan bowlen, Center Parcs en wegrestaurants. Niet bepaald elementen die energie opleveren. Des te boeiender dat een grill op je rug dat wel doet. Het is dan ook geen grill, maar een rugtas (Piggyback) met het uiterlijk van een grill.

Rugzak Piggyback

Functie

De Piggyback rugtas is voorzien van een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit waarmee je al je draagbare gadgets kunt opladen. Gebruik je de vrijgekomen elektriciteit niet gelijk? Ook geen probleem, dan wordt de energie opgeslagen in een batterij. Extra feature: Je kunt de tas vastmaken aan je eigen favoriete tas.

De paden op

De Piggyback heeft zon nodig, dus hop naar buiten! En terwijl je tas energie vangt, raak jij fietsend of lopend die laatste pondjes winters piggyvet kwijt en je belast ook nog eens het mileu niet. Dus, laat dat lentezonnetje maar komen en de energie stromen.

0 Shares:
2 comments
  1. Ja, geestig tasje niet? Een iets hipper design was leuk geweest, maar dat is persoonlijk.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.227 keer gelezen