De eerste stap op weg naar een nieuwe contentgirls oftewel 42bis is gezet: de huisstijl werd gisteren door de directeur van Pippali (het bureau dat het allemaal voor ons gaat doen) gepresenteerd. Zij wisten het vorige week vrijdag al. Ik kon pas woensdag een gaatje maken in mijn agenda. Wat duurde die paar dagen lang. 

Ik ga er niet teveel over zeggen, want ik ben gewoon vooral benieuwd naar wat jullie vinden. Niet dat ik me daar al teveel van ga aantrekken hoor – een mens moet zelf keuzes maken, maar dat neem niet weg dat ik het graag wil weten.

Het werk is van Robert Schoen. Hij en anderen zullen hier de komende tijd meer vertellen over het proces. Maar voor nu…..enjoy..

Huisstijl 42bis

Full Screen het!! is beter toeven! :) 
0 Shares:
15 comments
 1. Moet zeggen dat ik het er wel mooi uit vind zien. Vind de gele vooral leuk, is nog steeds wel lekker kleurrijk maar de paarse is ook wel leuk om te zien. Ziet er veel belovend uit!

 2. Als je je doelen bijstelt is het tijd om je uitstraling niet een beetje aan te passen maar opvallend en rigoreus. Bam! Ik vind het stoer, ipv eerst: meisjesachtig. 

  1. yups, idd stoer – maar toch rond (ondanks de hoekige vormen) – geen idee hoe ik het anders moet formuleren ;)

   Stoer, zonder hard te zijn denk ik… ! :)

 3. Ik hou van die warme kleur geel. Maar ook van paars. Het design zelf prikkelt, daagt uit, maakt nieuwsgierig. Dus volgens mij ben ik wel enthousiast.

 4. Xaviera, hier mag je trots op zijn! Ik vind het tof. Goede kleuren, mooie stoere vormen met een knipoog naar techniek. [ LIKE ]

 5. Ow wow… Ehm, ik zou graag hulde en hoera willen schreeuwen, maar ik moet ook eerlijk zijn. Ik vind het een té groot wired-gehalte hebben. En da's niet nodig, want 't is hier uniek toch?

  Da's nie fijn, dat ik eerst ergens anders aan moest denken dan aan 42bis zelf. 42 vind ik hulde, de ultieme vorm van respect :) Maar ik vind de vorm eerlijk gezegd wel te nerdy, 't robotje lijkt soms zelfs een doodshoofdje. Ik zeg nog een ronde!

 6. Wired, nu je het zegt zie ik het ook! Ik denk dat je "De Nederlandse Wired" op zich nog best als een compliment kan opvatten hoor ;)

  Juist het nerdy karakter maakt het voor mij heel sterk en bakent ook
  goed af dat dit niet een doorsnee marketing- of socialemediabla is.

  En
  écht nerdy is zwart met groen, dus jullie moeten met zn allen ook niet
  overdrijven! ;)

 7. ziet er te gek uit. ook fijn dat het oeverloze designgeleuter in de presentatie achterwege blijft. ;-)

Comments are closed.

Dit artikel is 5.001 keer gelezen