Nog maar een paar dagen en het is weer de zoetsappigste dag van het hele jaar: juist, Valentijn! Het gaat je niet lukken om het weg te stoppen in je hoofd. Overal word je eraan herinnerd. Het begint al met de winkels vol mierzoete roze Valentijnkado’s. Dan hoef je de televisie maar aan te zetten of de reclame van ‘All you need is Love’ vliegt over je tv-scherm. Televisie uit, laptop aan. Huppakee, de banners van datingsite’s verraden dat Valentijn op de loer ligt. Zoals ik al zei: je ontkomt er niet aan. Je kan maar beter verliefd mee doen!

Shakespeare naast je bed.
De meest romantische manier vind ik nog steeds je liefde verklaren via een kaartje naar je Valentijn. Ja, ik weet het. Ik ben een hopeloze romanticus die het liefste een gedicht van Shakespeare ’s ochtends op haar kussen vind. Helaas, mijn vriend is nog net niet het type uit ‘Beauty and the Nerd’. Hij is handig met computers en Photoshop, maar zinnen in elkaar knutselen is niet zijn sterkste kant.

Sla de vrouwentaal over.
Nu is het natuurlijk ook leuk om als vriendin zijnde je computer-nerd-vriend een lief kaartje te sturen. Geen Hello-Kitty, Me to You beren, of andere roze fluffy glitterende kaarten. Daar schrik je hem alleen maar mee af en je wilt hem natuurlijk volgend jaar ook nog als jouw Valentijn. Plus mannen begrijpen dat helemaal niet. Mijn tip: praat in mannentaal.

Vandaar deze 4 super nerdy Valentijnskaarten. Kijk, hier kun je mee aankomen bij je vriend. De Valentijnskaarten zijn hier gratis te downloaden.

‘Valentine, my mind can’t escape you’

0 Shares:
Dit artikel is 4.549 keer gelezen