De mannen en vrouwen bij Lovotics in Singapore hebben de kus geanalyseerd, gesimuleerd en tot roze varken getransformeerd. Nooit van mijn leven had ik gedacht zo’n zin te schrijven, maar dat terzijde. De Kissenger – creatieve samentrekking van Kiss en Messenger – stelt mensen in staat om elkaar te kussen, terwijl ze niet dezelfde ruimte delen. Een telekus, dus.

De varkentjes werken met een draadloze verbindingen en wat sensoren. Druk een kus op zijn zachte snuit en de neus van zijn ver verwijderde tegenhanger begint zachtjes te snorren. Ahhhh. Liev. Zo kan je toch een fysieke sensatie aan elkaar overbrengen. En dat is belangrijk, want: “Kissing is a very important mode of human communication that involves joining lips in order to express many deep felt positive emotions such as affection, respect, greeting, farewell, good luck, romantic affection or sexual desire.” Aldus Lovotics. Dat jullie het even weten.

Happy Valentine!

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 2.968 keer gelezen