Functie

De belangrijkste taak van de marketingcommunicatieadviseur is het in de markt zetten van het onderwijsaanbod en het uitvoeren van een positioneringstrategie voor de departementen van de faculteit Geowetenschappen.

Je weet de wensen van (potentiële) studenten te vertalen naar marketingcommunicatiemiddelen, zoals flyers en de website.

Je levert een bijdrage aan marketingcommunicatie-uitingen, adviseert met betrekking tot strategische positionering en levert tevens een hands-on bijdrage aan projecten.

Je levert input aan de ontwikkeling van doelgroepgerichte campagnes.

Je bent vertrouwd met het zelfstandig coördineren van de aanwezige werkzaamheden en hebt gevoel voor planning, logistiek en organisatie.

Je bent een volwaardig gesprekspartner voor o.a. onderwijsdirecteuren en adviseert over o.a. werving van en voorlichting aan (aankomende) studenten.

Profiel

Je hebt minimaal een hbo-opleiding en 5 jaar relevante werkervaring met marketing- en communicatieprojecten bij voorkeur in een onderwijsinstelling.

Je bent communicatief sterk en bent in staat om eenvoudig relaties op te bouwen met zowel interne als externe contacten.

Je legt snel verbanden en ziet samenhang in complexe situaties.

Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Je kunt goed tegen werkpieken en harde deadlines.

Je hebt schrijftalent, van pakkende one-liners tot commerciële folder- en webteksten en brengt kennis van nieuwe media in.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving. Het betreft een tijdelijke functie, voor 1 jaar met mogelijke verlenging naar 3 jaar. Je salaris bedraagt – afhankelijk van je opleiding en ervaring – maximaal € 3.755,- bruto per maand (schaal 10 CAO Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime aanstelling. De functieomvang is 0,8 – 1,0 fte. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder bieden wij goede pensioenvoorzieningen, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Over de organisatie

Binnen de faculteit Geowetenschappen worden processen bestudeerd die boven, op of onder het aardoppervlak plaatsvinden. Kernthema’s zijn aarde, duurzaamheid, stad en migratie.

Geowetenschappers zwerven over de hele wereld en zijn daardoor sterk internationaal georiënteerd. Daarnaast zijn het ‘doeners’ met een avontuurlijke instelling, onder andere nodig voor veldwerk onder soms barre omstandigheden. Het contact met studenten en wetenschappers is heel direct. Allemaal bepalend voor de informele en no-nonsense sfeer op de faculteit. Wie in deze ongedwongen organisatie een bijdrage wil leveren aan de ondersteuning van het onderwijs en/of onderzoek, zal zich hier zeker thuis voelen.

De afdeling Communicatie & Marketing is onderdeel van de Geodiensten en is belast met de externe communicatie over het facultaire onderwijs en onderzoek en met de werving van nieuwe studenten. Verder ondersteunt de afdeling de interne communicatie van de faculteit en verzorgt de (carto)grafische vormgeving ten behoeve van (wetenschappelijke) publicaties. Haar belangrijkste klanten zijn de departementen en het faculteitsbestuur. De afdeling bestaat uit 7 medewerkers.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Thoen, hoofd Communicatie & Marketing Faculteit Geowetenschappen, (030) 253 4990.

Solliciteren

Je kunt solliciteren via onderstaande link.

Solliciteren

Reageren uiterlijk

22/01/2012

Heb jij een vacature die je wilt delen met ons groeiende netwerk van professionals? 42Bis.nl ontvangt maandelijks 40.000 bezoekers. Daarnaast hebben wij een goed gevolgd Twitter-account (14.000+), een Facebook Fanpage (1000+)  en meer dan 1000 RSS-abonnees. Voor informatie over het plaatsen van een vacature kijk je op deze pagina

0 Shares:
Dit artikel is 5.649 keer gelezen