Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat het gemist op Contentgirls? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

We worden genept

Deze situatie moet je bekend in de oren klinken. De telefoonrekening komt binnen. Met trillende handjes loop je naar de deurmat, want diep in je hart weet je dat je te veel gebeld/ ge-sms’t/gepingd/gesurfd hebt. Volgende keer toch maar overstappen naar die andere provider, met veel lagere tarieven.

Lees verder

Google + het tegenwoord

Ik ben al een jaar of 13 getrouwd waarvan ik me de laatste 10 jaar ongeveer ook nog eens een gelukkige ouder mag prijzen. Die gehele periode heb ik de verantwoordelijkheid gekregen om mijn eigen beslissingen te nemen voor mezelf en voor mijn kinderen.

Lees verder

[Redesign] De kick-off

Zo, eindelijk is het zo ver. Deze woensdag is de kickoff voor de redesign van Contentgirls. Dan zie ik voor het eerst het team dat zich bezig gaat houden met de nieuwe site en alles wat daarbij komt kijken. 

Lees verder

Top Gear en je business blog: 6 winnende race regels

Business bloggen is net autorijden: je kunt het of je kunt het niet, je geniet van een mooie race of je vermijdt de risico’s. Voor de geheimen van succesvol bloggen, kijken we dan ook naar…. juist, Top Gear.

Lees verder

De doodsreutel van een stervend Businessmodel

Op 11 januari heeft Brein bij de rechtbank Den Haag een Pyrrhusoverwinning geboekt op Ziggo en XS4all. Kortgezegd komt het erop neer dat Ziggo en XS4all ervoor moeten zorgen dat hun klanten niet meer bij The Pirate Bay (in al zijn vormen) kunnen komen.

Lees verder

Diepgang zonder toekomst?

Proust.com is closing…
Een tijdje geleden blogde ik over o.a. Proust, een social medium met een beetje meer diepgang. Tot mijn teleurstelling ontving ik in de eerste week van 2012 een e-mail dat Proust.com er op 31 januari 2012 mee stopt.

Lees verder

Kakelvers interview met de #eChick2011 Xaviera Ringeling

Xaviera, namens alle contentgirls en boys gefeliciteerd met de eerste prijs in de verkiezing voor eChick 2011! Vertel het ons: hoe is het gegaan en hoe heb je het gedaan?

Lees verder

Snel en eenvoudig naar 10.000+ volgers | Zin en Onzin

Heb je zojuist op deze link geklikt omdat je 10.000 volgers wilt hebben of opende je razend dit artikel om mij te vragen wat ik op Contentgirls te zoeken heb met dit soort ideeën? In het tweede geval: “rustig maar, ik ben het met je eens, wellicht heb je dus niets aan het lezen van dit artikel”. In het eerste geval, “ik wil zo snel mogelijk naar 10.000+ volgers”? Ik hoop dat je er na het lezen van dit artikel anders over denkt.

Lees verder

En verder…

Om te lachen…

0 Shares:
Dit artikel is 2.180 keer gelezen