Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.Hoe werkt het? 
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

Het jaar is weer ten einde en een nieuw begin is weer in zicht. Niet dat op 31 december 00:00 alles opeens anders is, maar ach…het is fijn om te doen alsof. Dat is ook waarom we goede voornemens hebben en dat is prima. Mijn goede voornemen voor het komende jaar? Ik heb er 3:

 1. Ondanks eindeloze (werk)drukte en allerlei sociale verplichtingen, plus de noodzaak soms uit te rusten, ga ik elke week op in elk geval 3 blogs die ik interessant vind, reageren. Je weet wel, waarde toevoegen enzo.

 2. Ik laat mij door SOPA en ACTA het web niet afnemen!

3. Ik ga ál mijn overige vrije tijd in het nieuwe 42bis.nl stoppen! 

Daarnaast heb ik natuurlijk nog wel wat andere goede voornemens, maar dit waren mijn webvoornemens. Wat zijn jouw webvoornemens?


Heb jij een vraag die je graag aan onze lezers wilt voorleggen? Laat het ons dan weten (let op, de vraag moet algemeen genoeg zijn om voor meerdere mensen interessant te zijn)


Geschreven door