Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het? 
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

CMS’en: de vloek van de moderne webmens :) Voor de weekbreker van deze week mag je al je klachten kwijt (als je durft). Wat is het meest vreselijke CMS waar jij ooit in hebt gewerkt? En natuurlijk wil ik ook weten waarom (een mooie anekdote doet wonderen).Geschreven door