Deloitte Innovation heeft een eigen kijk op Innovatie waarmee vele successen zijn geboekt, variërend van aansprekende klantcases en spraakmakende campagnes tot succesvolle marktintroducties en de ontwikkeling van nieuwe innovatiemodellen. Om onze filosofie, successen en resultaten meer bekend te maken binnen en buiten de organisatie, zijn wij nu op zoek naar een Senior Content Manager die op wekelijkse basis (opiniërende) content produceert rondom innovatieve onderwerpen binnen en buiten Deloitte.

Als Senior Content Manager heb je een uitdagende baan bestaande uit de volgende facetten:

 • Initiëren, schrijven en reageren op actuele innovatie-vraagstukken die het innovatieve imago van Deloitte versterken, waardoor zichtbaarheid en vindbaarheid van Deloitte Innovation vergroot wordt;
 • Actief publiceren van content via verschillende kanalen (intranet, website, social media, blogs, yammer, etc);
 • Samenwerking met Corporate Communications & overige Content Managers / Social Media Managers binnen Deloitte;
 • Je standplaats is Utrecht of Rotterdam.

Jouw profiel als Senior Content Manager Innovation

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou!

 • WO werk- en denkniveau met afgeronde opleiding (bijvoorbeeld Journalistiek, Communicatie, of PR);
 • Minimaal 8 jaar relevante (schrijf)ervaring;
 • Gedegen kennis van en passie voor Innovatie;
 • (Potentie om uit te groeien tot) opinion leader;
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend;
 • Je hebt gevoel bij de markt voor zakelijke dienstverlening;
 • Je hebt gevoel voor (inter)nationale verhoudingen en consequenties;
 • Je bent 8-16 uur beschikbaar, verdeeld over minimaal 2 dagen.

Dit is Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Waar innovatie en eigen initiatief centraal staan en waar je sparringpartner bent tot op het hoogste niveau. In een open en professionele bedrijfscultuur, met ambitieuze en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Deloitte Innovation is een zelfstandige BV – 100% onderdeel van Deloitte – met ca 40 medewerkers en helpt organisaties duurzaam te groeien door middel van het verhogen van hun innovatiekracht.

Wij stimuleren je om zoveel mogelijk kennis op te doen in je vakgebied en in je persoonlijke ontwikkeling. Je volgt trainingen die noodzakelijk zijn om jezelf te verbeteren in je vak en als persoon.

Arbeidsvoorwaarden

Deloitte biedt een marktconform salaris. Voor wat betreft je secundaire arbeidsvoorwaarden heb je recht op reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen, een premievrij pensioen, een resultaatafhankelijke bonus, een IPhone 4, een laptop en NS Business Card.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Caroline Bijvoet op telefoonnummer +31 6 131 211 31.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Naar de pagina van deze vacature

Heb jij een vacature die je wilt delen met ons groeiende netwerk van professionals? Contentgirls.nl ontvangt maandelijks 50.000 bezoekers. Daarnaast hebben wij een goed gevolgd Twitter-account (10.000+), een Facebook Fanpage (900+)  en meer dan 1000 RSS-abonnees. Voor informatie over het plaatsen van een vacature kijk je op deze pagina

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 5.392 keer gelezen