Speelgoed kopen via billboards op het Centraal station? Uh? Ja, dat kan! Vanaf vandaag kan je het spul voor je kids inslaan via billboards die op alle NS-stations van ons land staan.  Good to know zeker voor reizend en werkend Nederland!

Naast de afbeeldingen van spelletjes en speelgoed staan de zogeheten QR-codes. Wanneer je deze scant, wordt er direct een ‘aanschafpagina’ geopend. Artikelen die je op werkdagen bestelt, bezorgen ze de volgende dag al!

Ze? Yup, dat zijn Mattel en Bart Smit. Zij hebben het initiatief genomen voor deze unieke QR-codecampagne!

Juist met de Feestdagen voor ieders deur is dit een gemakkelijke, zoveel mogelijk, stressloze manier om je Sinterklaas, dan wel Kerst inkopen voor je kinderen te doen! (Of voor jezelf, dat kan natuurlijk ook! :-)

Bron

 

0 Shares:
Dit artikel is 3.232 keer gelezen