“De jaren ’80 zijn weer helemaal terug…” werd mij via Twitter verteld. Het voelde als een dreigement. Want wie wil nou schoudervullingen, rupswenkbrauwen, films met willekeurige-verbouwings-scènes-op-muziek, Duitse bands met piano-gitaren (hoe heten die dingen) en broeken opgetrokken tot net onder je tepels. Behalve beenwarmers, waren de jaren ’80 het lelijkste decennium sinds…nou sinds de jaren ’70 eigenlijk.

Maar goed, als de retro niet te stoppen is, dan kun je maar beter helemaal meedoen. En wat zijn de jaren ’80 zonder punkers? Daarom speciaal voor deze vreselijke trend, een punkafwasborstel. Wie weet is het genoeg om onder die hoog opgetrokken broeken uit te komen.

0 Shares:
3 comments
 1. Wat zijn rupswenkbrauwen? En ik zag alleen maar schoudervullingen bij Dynasty. Om me heen en mijn vrienden niet hoor… "Duitse bands met pianogitaren"…bedoel je Millie Vannillie dinges? Ok ok ok 1988…nog nét de 80's, maar in mijn beleving meer 90's. Broeken opgetrokken tot aan je tepels…?? Die hingen niet bij ons in de winkels, en trouwens, ken je Madonna nog uit ja: de 80's?

  Meid, de 80's zijn weer helemaal terug, gelukkig! Waarom? Het enige decennium tot nu toe dat met echte nieuwe dingen kwam en geen flauw aftreksel van een voorgaande periode. Zelfde tijd ook (voor jongeren was het toen ook waardeloos qu vooruitzichten…Generatie X of Nix).

  Succes met je gave blog!

  1. Komt ie: 

   Pianoguitaar:
   http://slices-of-life.com/wp-content/uploads/2011

   Rupswenkbrauwen:
   http://media.onsugar.com/files/ons1/257/2570811/1

   Een mooi voorbeeld van optrekken tot je tepels: http://www.deargladys.com.au/shop/80-s-purple-hig

   Maar hoe het er in de 80s uitzag: http://2.bp.blogspot.com/_Gf6Sn9EsG2k/TFCLm6TgKiI

   Milli Vanilli:
   Eind jaren 80 = jaren 80 :)

   En ja, ik ken madonna nog. Die dame die niet kon zingen, maar wel de hele tijd tieten liet zien. Dat soort dames hebben we nog steeds hoor en van deze tijd. En die waren er daarvoor ook gewoon :)

   Maar met wie hing je dan in de jaren '80…als er geen schoudervullingen bij waren? Niet hip van je hoor :D

   Dat iets origineel is, maakt het niet goed. Vla met poepkorrels is ook grenzeloos origineel…nog nooit gedaan…maar nog steeds bah :)

   Maar…dank u voor de succeswensen. 

Comments are closed.

Dit artikel is 2.904 keer gelezen