Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het? 
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

Per dag creeëren en consumeren we met z’n allen tonnen content. Via social media, RSS, email, doelloos geklik, ontdekken we steeds weer nieuwe en soms interessante content. Wat maakt dat jij de moeite neemt om content te lezen of de tijd om het te bekijken (filmpje)? En waarom klik jij wel of niet op een link die door je timeline vliegt  of via mail aankomt?


 

 

 


Geschreven door