Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het? 
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

Content, we consumeren er met z’n allen tonnen van. En de meeste content is gratis. Maar gratis betekent niet goedkoop. Het maken van al die content kost tijd en dus geld. Omdat het bloggen, maar ook het schrijven van columns e.d. vaak geen geld oplevert, blijft het maken ervan niet prio nummer 1 op iedereens todo-lijst. Is dat gratis contentmodel wel houdbaar? Of nog wat scherper: als wij goede content willen lezen en goede schrijvers tijd moeten steken in onderzoek, schrijven en alles eromheen, kunnen we dan verwachten dat die content gratis is? En: ben jij bereid voor Content te betalen (hoeveel en onder welke omstandigheden) of vind je dat content ten alle tijden gratis moet zijn? 


 

 

 


Geschreven door