Vroeger, toen Wordfeud nog Scrabble heette en Hanging with Friends nog Galgje, toen was het leven nog mooi. Een oer-Hollandsche zondagmiddag, bracht je door met een potje ganzenbord.

Niks van al die moderne fratsen van tegenwoordig gewoon een potje Ganzenbord en papa die het vlees sneed. Die tijd komt natuurlijk nooit meer terug. Papa is tegenwoordig metro en de koopzondag is de beste dag om te shoppen. Wat wel terug is, is Ganzenbord. Maar dan voor op je iPad.

IPawn games biedt Ganzenbord,  Slangen en Ladders, Fish pond en Air hockey. De app is gratis te downloaden, maar voor de pionnetjes en hengeltjes en andere benodigdheden betaal je £9.99. Het mooie is dan wel dat je iPad reageer op de pionnetjes en je dus ouderwetsch met nieuwerwetsch kunt mixen. Daarnaast heeft iPawn de nieuwe versie van de oude successen volgestopt met spannende effecten en leuke geluidjes.

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 6.001 keer gelezen