Polaroids heb ik altijd cool gevonden. Die vage foto’s, die bijna altijd melig zijn (nou ja, in mijn geval wel), blijven tot de verbeelding spreken. Maar goed, het moderne leven haalde de kant-en-klaar-kiekjes in: iedereen een goedkope digitale camera, of erger: iedereen een mobiel met kiekjesschieter. Zeg maar dag tegen Polaroid.

Niet dus, want de dames en heren van Polaroid hebben zich aangesloten bij de jaren ’00 en zijn weer voorzichtigjes terug met een digitale versie van hun oude succesnummer. Ik zeg voorzichtig omdat ze met een prijs van $ 300 nog best veel van de fan vragen. En dan heb ik het fotopapier er nog niet eens bij opgeteld, à $20 per 30 velletjes. Maar toch, deze Polaroid komt met een geheugenkaartje, maar dus ook de mogelijkheid om je foto direct live uit te spugen. En in een tijd waarin foto’s keihard aan waarde verliezen doordat ze eeuwig op allerlei harde schijven blijven staan, is dat misschien nog wel leuker dan vroeger.

Ook leuk: je kunt je eigen foto-randen kiezen (inclusief de klassieke Polaroid-rand), je krijgt er een USB-snoertje bij en bij aankoop 10 velletjes printpapier.

0 Shares:
Dit artikel is 3.007 keer gelezen