Virgin heeft een applicatie ontwikkeld waarmee je je eerste momenten met vrienden op facebook kan vereeuwigen in een pop-art foto. Door de naam van een facebook vriend op te geven in de applicatie kan je de allereerste keer zien waarop jij een je vriend “getagged” zijn in een foto samen of de eerste keer dat jullie samen bij een evenement hebben “ingechecked”. Wanneer je de pop-art foto op je prikbord deelt wordt je vriend automatisch “getagged” op deze foto. 

De applicatie maakt gebruik van de nieuwe mogelijkheden die de nieuwe facebook timeline API biedt. De Applicatie is deel van  een 26 uur durende “social marathon” dat Virgin oprichter Sir Richard Branson afgelopen woensdag hostte om de geschiedenis van zijn bedrijf te vieren.

De facebook gebruikers zijn er al dol op! Bij het openen van mijn facebook prikbord was ik verrast door het aantal “Virgin First Times” post die er zijn geplaatst. Dus een goed moment om je vrienden geschiedenis vast te leggen met deze super leuke Virgin applicatie.

 

0 Shares:
Dit artikel is 3.202 keer gelezen