Ben je van plan je eigen site te knutselen? Wil je WordPress gebruiken om een site voor je bedrijf te maken? Dan heb je daar een goede theme voor nodig. Gratis themes zijn zo 2008, Premium themes zijn een kleine investering en veel profijt (waarmee ik overigens niet wil stellen dat gratis themes niks waard zijn, sommige zijn dat wel).

Zo af en toe zal ik jullie dan ook wat themes laten zien die ik ben tegengekomen. Dit keer 5 themes die je voor je zakelijke site kunt gebruiken.

RT – Theme5

Een mooi CMS theme met op de voorpagina een grote slider en ruimte voor je producten en/of diensten. Geen sidebars op de homepage, maar wel op het bloggedeelte.

Prijs: $25

wp-zakelijk1

Aquitaine

Een strakke theme met 3 sliders om uit te kiezen. Daarnaast ook mooie shortcodes die je kunt gebruiken om content op een gemakkelijke manier op bijzondere manieren op te maken. Ook een blog view met sidebar en 3 footer plekken voor widgets.

Prijs: $ 35

Feather

Elegant Themes maakt mooie, bijzondere en opvallende themes. Feather heeft een mooie homepage, een bloggedeelte, widgets en bruikbare pagina-templates.

Prijs: $ 39 per jaar voor een abonnement en daarmee toegang tot alle themes van Elegant Themes.

Pure Vision

Met 6 verschillende homepages om uit te kiezen en 5 verschillende portfolio-pagina’s is dit een hele flexibele theme. Met behulp van een uitgebreid controlpanel kun je daarnaast nog allerlei zaken aanpassen zonder dat je je in de code hoeft te verdiepen.

Prijs $ 35

 

Entrepremium

Een nette theme met controlpanel van de jongens van Color Labs. Pagina templates, een slider en een sidebar, en footerwidgets. De ondersteuning van Color Labs is ook nog eens goed!

Prijs $ 49

 

0 Shares:
Dit artikel is 3.375 keer gelezen