Van mijn moeder heb ik veel geleerd. Een van de belangrijkere lessen was simpel: niet valsspelen. Als je iets wilt bereiken dan werk je ervoor en als je het eenmaal hebt, dan deel je het met anderen. Dat weerhield me er als kind overigens niet direct van om vals te spelen met Monopoly. Maar ja, dat ging dan ook om zulke grote bedragen dat het wel erg moeilijk te weerstaan was voor een kind van 8 (voor veel volwassenen uit het bankwezen blijkt trouwens hetzelfde te gelden).

Overspoeld

Als volwassene ging ik de regels van mijn moeder veel meer apprecieren en speelde ik nooit meer vals bij spelletjes (van het volwassen type (werk) en van het type spelletjes dat kinderen ook spelen (ganzenbord)). Tot zover de flashback naar mijn jeugd, snel weer terug naar vandaag de dag. Contentgirls.nl werd de afgelopen twee weken overspoeld door bezoekers uit heel Nederland. Mijn statistieken schoten keihard de lucht in en ik zou geen webfreak zijn als ik de reden daarvoor niet wilde achterhalen. Google Analytics bracht uitkomst:

1.
wordfeud cheat dutch
2.
wordfeud cheat nederlands
3.
wordfeud cheat
4.
twitter
5.
wordfeud nederlands cheat
6.
wordfeud
7.
cheat wordfeud nederlands
8.
planning maken
9.
wordfeud hulp
10.
wordfeud+cheat+dutch

 

Wordfeud cheat Dutch

Jawel, de top 10 (maar ook de top 25 en top 50) meest gebruikte zoektermen die momenteel leiden naar (dit artikel op) Contentgirls.nl gaan allemaal over valsspelen met Wordfeud. Een verdubbeling in het aantal bezoekers aan de site door volwassen mensen die wel een spelletje willen spelen, maar dan wel graag willen winnen en niet perse op een eerlijke manier. Ghe ghe ghe.

I know who you are!

Nu speel ik al enige tijd Wordfeud (nickname xaviera, als je durft…gewoon doen want ik verlies vaak :)) en ik geef toe dat winnen leuk is en verliezen stom. En laat ik ook meteen zeggen dat ik steeds vaker tegenstanders heb, die totaal ongebruikte woorden, waarvan ik – maar waarschijnlijk ook zij – totaal niet weten wat ze betekenen, op het bord leggen. Ik verdenk ze er vreselijk van dat ze een cheat app gebruiken, maar ach – ik heb plezier in het spelen, dus maak ik me niet al te druk. Maar dat het aantal bezoekers hier kan verdubbelen enkel en alleen op basis van valsspelers, vind ik nog best wel bizar…en heel erg grappig!

Helpende Wordfeud hand

If you can’t beat them, join them – is dat niet wat ze zeggen? Nou dat ben ik niet echt van plan, want winnen met een cheat app is saai. Maar ik ben best bereid jullie een handje te helpen. Daarom hieronder een lijstje met cheat apps en sites speciaal voor jou grote valsspelerd dat je bent. De links hieronder kun je dus gebruiken wanneer je Wordfeud in het Nederlands speelt.

Ik eindig toch even met een preek: seriously guy(girl), zit je nou echt vals te spelen tegen wildvreemde mensen? Zoek hulp!

Scrabblewoord – voor je broswer. Gebruikt dezelfde woordenlijst als Wordfeud

Wordr – Gratis Android app.

Moeilijke letters en 2- en 3-letterwoorden

Scrabulizer – je kunt hier je hele bord nabouwen, inclusief een randombord.

Scrabulizer op iTunes

Wordfeud Helper Beta – App voor Android.

Cheat for Wordfeud – App voor iPhone

Dutch Word Helper – Android app

Meer over Wordfeud op Contentgirls.nl

Er zijn er vast meer, maar daarvoor reken ik op jullie hulp. Anoniem bijdragen mag ook ;)


Geschreven door