Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het? 
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

Moet jij wel eens foto´s bijsnijden, vergroten of verkleinen, achtergronden leegmaken? Moet je wel eens knoppen maken, headers en dat soort moois? Ben je misschien een onwijze designer of veel meer iemand die af en toe met design te maken heeft? Dan ben ik benieuwd welk programma je daarvoor gebruikt: Photoshop of Fireworks of misschien iets heel anders. En ik wil graag weten of je daar blij van wordt en waarom wel of niet.


 

 

 


Geschreven door