Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het? 
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

Op Twitter kwam een mooie anekdote voorbij: over een oude dame die een blue screen of death memorydump overschreef en via de ouderwetsche post opstuurde naar degene die het moest fixen (via @rologica). Dat bracht me op het idee voor de weekbreker van deze week. Heb jij mooie verhalen over newbies? Je oma die de muis op de monitor zet. Je vader (mijn vader) die in zijn browser 15 search bars heeft geinstalleerd? Of…heb jij een mooi verhaal? Kom op dan, wij willen het horen! (volgende week weer een serieuze weekbreker)


 


Geschreven door