Ziek zijn is naar. Maar stel je nou voor dat je ziek bent en daar (uiteraard) keihard over aan het klagen bent op het social web (nu we het erover hebben: ik heb koppijn) en als reactie krijg je een blik soep thuisgestuurd van 400 van je beste vrienden? Dat zou leuk zijn hè? Nou, dat kan nu dus via Facebook en met wat hulp van Heinz

Het werkt heel simpel: je geeft op Facebook toe dat je Heinz leuk vindt (Like), je vult jouw gegevens in en de gegevens van je zieke vriend. Bij het afrekenen stuur je 1,99 pound naar Heinz en klaar is Clara! Attent toch?

Je moet overigens wel in Engeland wonen, anders kun je het vergeten, hoe ziek je Facebook friend ook is. En oh ja…je zal ook niet zomaar 400 blikken soep krijgen, want je moet ook het adres van de zieke vriend in kwestie invullen.

Bron

0 Shares:
Dit artikel is 2.725 keer gelezen