Dit is een gastinzending van  Bas Holzhaus, tekstschrijver/copywriter (noem het zoals je wilt). Schrijft over de meest uiteenlopende onderwerpen voor even diverse doelgroepen en doeleinden. Freelancer pur sang, vierde vorige week zijn 30-jarig zelfstandig bestaan.

Bas maakt graag plezierdichten – ook in (zakelijke) opdracht. Eind 2010 gaf hij in eigen beheer twee bundeltjes uit. Komend voorjaar verschijnt een nieuwe bundel lichte gedichten, in samenwerking met landschapsfotograaf George Burggraaff. Deze zal als e-book uitgegeven worden.  Meer over Bas en meer light verse vind je op www.basholzhaustekst.nl

 

Heb jij ook zo’n moeite met het ‘mee moeten doen’ met alles? Ik wel. Daarom heb ik eerst maar eens op een rijtje gezet wat nu precies wat is. En het zo opgeschreven, dat ik het makkelijk onthouden kan. Misschien ook iets voor jou? 

 

 

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 6.146 keer gelezen