Note-its of geeltjes zijn zo fantastisch. Ik schrijf er altijd hele verhalen op. Tijdens het bellen bijvoorbeeld. Niks bijzonders dan hoor, gewoon willekeurige woorden uit het gesprek. Maar ook namen van de mensen waar ik een afspraak mee heb, adressen en eindeloze todo-lijstjes.

Ik háát het dan ook wanneer ik iets op te schrijven heb en er geen geeltjes in de buurt zijn. Dikke kans dat een of andere vent dan mijn boekje heeft gepakt (of hier in huis eigenlijk een hele specifieke vent, namelijk die van mij).

Eén manier om kerels bij je geeltjes weg te houden is door de Maxi-pad Sticky notes te kopen. Veel mannen zijn toch zulke watjes als het op vrouwendingen aankomt, dat de kans groot is dat je je geeltjes nooit meer kwijt raakt.

 

De kans dat je ze kunt gebruiken voor waar ze op lijken is trouwens minimaal. Maar een telefoonnummer kun je er in elk geval op kwijt.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 2.646 keer gelezen