Voor zwangere mensen is er niks leuker dan de hele dag naar echo’s kijken van hun aankomende koter. Dat denk ik althans, want zelf heb ik het nog niet meegemaakt. Maar, de hele dag naar echo’s kijken is nogal lastig. Nou ja, als je elke dag een nieuwe echo wilt zien dan. Ze zien je al aankomen. Maar nu kan het ook via een smartphone! Jawel, met de echo device van Mobisante kun je met een telefoon continu naar je kind turen. 

Is dat niet onwijs awesome? Er is natuurlijk een addertje, want zo cool is de wereld nog niet helemaal. Je kunt deze echo-machine namelijk alleen maar aansluiten op een Toshiba TG01 smartphone met Windows 6.5 erop. Heb je die toevallig liggen, dan ben je nog niet klaar, want dan kost deze gadget je ook nog eens $7,495. Hè, maar dan heb je ook wat!

0 Shares:
Dit artikel is 4.738 keer gelezen