Eind oktober is het (alweer) Halloween. Het lijkt wel alsof het élk jaar weer Halloween is. Maar echt erg kan ik dat niet vinden, want Halloween is mijn favoriete feest everrrr. Het is het moment van het jaar dat horror, verkleedpartijen en alcohol samenkomen. Als dat geen superfeest is, weet ik het ook niet meer. De komende maand zal je op Contentgirls dan ook te pas, maar ook vooral te onpas Halloweengadgets en ander leuk spul tegenkomen. 

Dit keer een game voor op je Android: Prize claw Halloween.

Ben jij ook wel eens vele euro’s (of zoals in mijn geval guldens) kwijtgeraakt bij de grijpmachine op de kermis? En won je toen uiteindelijk ook zo’n achenebbisj-knuffeltje dat je veel goedkoper had kunnen kopen bij de V&D? Dan neemt dit spelletje je mee terug naar je jeugd! Anders dan bij de kermisversie, krijg je hier speciale krachten tot je beschikking en bij elke level een opdracht die je moet zien te volbrengen.

Score: mildly entertaining (zoals men dat in goed Nederlands zegt).

Ook beschikbaar voor Apple-spul!

0 Shares:
Dit artikel is 3.161 keer gelezen