In de maand augustus voegde 42bis weer een hele rits artikelen toe aan de interwebs. De 10 best gelezen artikelen vind je hieronder. Zo weet je zeker dat je niks hebt gemist!

Meanwhile…angry birds en je seksleven

Meanwhile On The Interwebs….., vonden we het volgende….

Houd je aan de regels #nu

Twitter, het blijft leuk. Maar je kunt je ook ergeren. Aan mensen die zich niet aan de regelshouden. Want als je dacht dat je vrij was op Twitter, nou dan zit je er toch mooi naast.

Twitter-account gehackt?

In de maand juli lijken veel Twitter-accounts binnen korte tijd te zijn gehackt. Niets nieuws onder de zon, maar wel vervelend voor zowel slachtoffer als volger.

Professionals scoren: deel 2 – sollicitanten zijn ook klanten

Mijn cv staat al sinds het bestaan van Monsterboard, altijd up-to-date op de site. Ik zet het nooit op non-actief en ik zorg ervoor dat mijn laatst opgedane ervaring er altijd te vinden is. Logisch, want je weet nooit wanneer iemand je een functie als Queen of the web wil aanbieden of een plek in de Raad van bestuur van Google.

Leef eerst, twitter later

Op Twitter gaf @AdviceToWriters het briljante advies om eerst eens te gaan leven voordat je gaat schrijven (“Spend some time living before you start writing”). Een regel die wat mij betreft helemaal geldt voor social media. Want hoe vaak zie ik niet in mijn tijdlijn voorbij komen dat mensen enorm aan het genieten zijn, terwijl ze op hetzelfde moment bezig zijn dit grote genieten te beschrijven in 140 karakters?

Hoe je meer van het juiste type volgers op Twitter krijgt

Het verkrijgen van meer followers op Twitter is een doelstelling die bij steeds meer marketeers, social media en community managers op het lijstje staat. Hopelijk staat hierbij ook een zekere doelstelling om te werken aan het laten groeien van de community met het juiste type volgers.

Professionals scoren – Deel 1: de vacature

De kans dat het nieuwe werken, het oude aannemen en managen overleeft is bijzonder klein. Het risico dat straks iedereen thuis werkt, met de nieuwste laptop, maar er verder niks verandert, veel groter. Want het nieuwe werken vraagt van iedereen een investering en niet alleen in een goede thuiswerkplek

Vijf tips om een artikel te beginnen

Je hebt wel een goed idee voor een artikel, maar je krijgt die eerste zin maar niet op papier. Hoe vaak je het ook probeert, dat witte blad op je computerscherm blijft leeg. Uiteindelijk schrijf je het verhaal maar niet. Zonde!

Jouw bedrijf op Facebook? Vijf onmisbare tips.

In de Frankwatching LinkedIn groep is een leuke discussie gaande over Facebook. Veel (kleine) bedrijven zijn aan het experimenteren met Facebook voor hun online marketing. Hier de meest voorkomende vragen beantwoord.

Wat is Google+ (niet)?

Men raakt maar niet uitgepraat over Google+ en dat is ongetwijfeld terecht, aangezien “The Google+ Project” zich in slechts een korte tijd mag verheugen in een enorme populariteit en devergelijkingen met Facebook en Twitter waren niet van de lucht. Maar wat is het? Of anders gezegd, wat is het niet?

0 Shares:
Dit artikel is 2.952 keer gelezen