Binnenkort is het tijd om je huisdier weer eens lekker te verwennen. Op 4 oktober is het immers Werelddierendag. We mogen ons wel haasten want de pepernoten liggen al in de supermarkt. Prima vent hoor, die Sinterklaas. Maar, hij moet wel zijn plaats weten. Eerst zijn onze dieren aan de beurt! Overhaast gedrag is nooit goed. Dus, ik ga je helpen met een leuk lijstje. Verras je huisdier met één van onderstaande gadgets. Wedden dat het dak er afgaat?!

1. Neem jij het er altijd lekker van op zaterdagavond? Languit op de bank met chips, nootjes en toastjes….? Waarom zou jouw kat  geen recht hebben op zo’n heerlijke zaterdagavond? Verras hem daarom met deze gigantische snack tray. Groot genoeg om ook eens wat vrienden aan te laten schuiven. Bovendien schijnt het ook nog een stimulans te zijn voor zijn intellect! En zeg nou zelf; wie zit niet op een intellectuele kat te wachten?!

2. Hoera! Eindelijk is er de deurbel voor huisdieren. Oervervelend voor een hond of kat om niet bij de deurbel te kunnen. Het probleem is nu opgelost. Werkt mogelijk ook voor kippen, geiten, koeien…

3.  Jij wilt fit blijven. En je hond natuurlijk ook. Deze professionele loopband is daarom een heuse must have! Wat zal je hond blij zijn dat hij niet langer achter die stomme stok aan hoeft te rennen. Dit is de perfecte manier om flink wat calorieën te verbranden.

4. Ook je kat wil graag in beweging blijven. Hij houdt van spelen. Maar, daar heb jij niet altijd zin in. Gelukkig is er deze springende laserstraal. Een uitvinding! Je hoeft ‘m alleen maar op de tafel of de grond te zetten en je kat is er uren zoet mee.

5.  Wat dacht je van de USB desktop aquarium & organizer?! Staat enorm leuk op je bureau. Zelf heb je er dus ook nog iets aan. Maar hoe handig is het dat je vissen voortaan alles bij de hand hebben; pennen, een schaar, de tijd en de datum… Het kan niet mooier!

6.  Alhoewel… Wordt het niet eens tijd dat jouw vissen elk een eigen kamer krijgen? Worden ze een stuk zelfstandiger door. Woningruil is geen enkel probleem. Alleen het schoonhouden van dit enorme appartementencomplex zou een beetje problematisch kunnen zijn. Maar, what the heck, het is toevallig wel het meest coole aquarium dat er is!

7.   Elke keer weer dezelfde frustratie. Je wilt een middagje in het park werken. Laptop mee. Hond mee. Je hond vertikt het om in beweging te komen. Logisch. Hij moet de hele middag immers al verplicht rondjes rennen in het park! Met deze laptoptas is het probleem voorgoed opgelost.

8.  Als je echt van je beest houdt, zorg je dat je eigenaar wordt van deze fantastische lounge chair. Wereldwijd zijn er 99 exemplaren. De stoel is afgezet met 24-karaats goud, zijde en Swarovski kristallen. WAUW!!! Dit wordt leven als God in Frankrijk! En dat verdient jouw Poekie of Wodan!

 

9.   Of ga jij toch gewoon voor het bot?

 Niet super origineel. Misschien ook niet erg hip. Maar, volgens mij geldt voor dieren ook:

 • Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.
 • Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken.

Maar ook zeker:

 • Een dierenhand is gauw gevuld.
 • Beter één bot in de hand dan tien in de lucht.

10. En mocht je nou -net als ik- niet zo’n grote dierenvriend zijn… Maar wil je -net als ik- toch ook een beetje genieten op 4 oktober. Koop dan -net als ik- een diepvrieskip. Al jááááren mijn lievelingsdier! Verkrijgbaar in iedere supermarkt. (Kant-en-klaar op elke kermis).

Het is heus geen schande om jezelf fijn te verwennen op 4 oktober!

Fijne Werelddierendag gewenst!

 

0 Shares:
13 comments
 1. Hahaha………. hilarisch deze blog!
  Wat een orginele ideeen worden hier gepresenteerd !
  Ik heb gewoon zin om een hond,kat of goudvis aan te schaffen!

 2. Heel leuk! Die deurbel vind ik wel wat voor Vuvu. Deurbellen bestaan hier sowieso niet. Aan de andere kant staat de deur toch altijd open…

 3. Wat een giller en fantastisch!! Oh, ben je geen dieren liefhebster?  alleen van de diepvrieskip?
  Eet ze!   Liefs jet

 4. Leuk Klasien! Het dak gaat er af hoor!
  En..uh..eet ze op 4 oktober!
  Liefs Trudy

 5. Erg grappige  leuk geschreven blog!  Tja, sommige mensen vinden het heel normaal om een dier steeds vaker te zien als een mens…  vandaar dat ze vast dit soort interessante producten en / of cadeaus kunnen verzinnen.  Ik zou zeggen; wees gewoon lief voor je huisdier, op iedere dag van het jaar, dat is volgens mij alles wat belangrijk is voor een dier….

 6. Te gek klasien! Ga zo door met al je orginele ideeen. En uh…. ik ga ook voor de diepvrieskip op 4 oktober. Liefs Mirjam Kooi

 7. Die laserstraal, wat een idee! Scheelt me een hoop renwerk, heb tijd over om in het bos te hollen..

  erg leuk geschreven!
  X
  Sjoerdtje

Comments are closed.

Dit artikel is 9.951 keer gelezen