Niemand minder dan President Barack Obama zal vanaf nu regelmatig zijn locatie vrijgeven via Foursquare. Hiermee heeft Foursquare zijn highest-profile user tot nu toe binnengehaald.

Obama Foursquare

You just became mayor of… The United States of America!

Op de blog van het Witte Huis is meer informatie te lezen over deze in eerste instantie opmerkelijke actie.

“The White House is now on Foursquare, a location-based social networking website, which is the latest way for you to engage with the administration. There are over 10 million people already ‘checking in’ around the world, and now you’ll be able to discover ‘tips’ from the White House featuring the places President Obama has visited, what he did there, plus historical information and more.”

Volg Obama op Foursquare

Volgens Het Witte Huis zullen er tips en updates geplaatst worden over de bezoeken die de president brengt verspreid door het hele land. Obama staat op het punt om aan een economische bustour te beginnen door het Middenwesten. Het Witte Huis zal ook nieuwe locaties aanmaken voor verschillende presidentiële evenementen. Afgelopen maandag, 15 augustus, plaatste Het Witte Huis de eerste tip op Foursquare waarmee ze onthulde dat de president een speech gaf in Cannon Falls waarin hij verschillende manieren besprak om de economie te versterken.

President Obama Foursquare

Foursquare introduceert Tip Lists

Obama is Foursquare gaan gebruiken enkele uren nadat het location based network haar nieuwe functie Tip Lists bekend maakte. Zo heel toevallig is het dus niet dat Obama opeens op Foursquare aanwezig is. Tip Lists is een feature waarmee gebruikers en merken hun beste tips kunnen bundelen in eenvoudig te volgen lijsten. Het Witte Huis zal de Tip Lists gebruiken om de bezoeken van de president door het land vast te leggen in aanloop naar zijn campagne om herkozen te worden en heeft hiermee de nieuwe feature van Foursquare meteen goed gepromoot.

Nieuwe boost Foursquare users

Foursquare kan hiermee een enorme boost nieuwe users tegemoet zien, zeker vanaf 2012 als de campagnestrijd in Amerika echt losbarst. Op dit moment heeft Foursquare al meer dan 10 miljoen gebruikers wereldwijd.

Obama Foursquare

 

0 Shares:
Dit artikel is 3.091 keer gelezen