Wat ziet mijn oog, een nieuw knopje in bij Google+ (nieuw voor mij in elk geval). Nieuwe knopjes zijn altijd het onderzoeken waard. En ja hoor, ik heb iets nieuws ontdekt: Google+ games. Spelletjes die je in Google+ (de browser dus) kunt spelen en samen met je Google+ buddies. 

Is Google+ al Facebook? De vraag zal binnenkort zijn: wanneer gaat Facebook eens meer op Google+ lijken. Want hoewel Farmville en Frontierville best grappig zijn, wint Niemand het van Angry birds en dat is een van de spelletjes die Google+ games biedt. Naast Bejeweled (gevaarlijk), poker en nog wat andere mij onbekende spelletjes.

Net als bij Facebook, hoe je je tijdens het spelen niet alleen te voelen en kun je de scores van je vrienden zien, maar ook daadwerkelijk samen Angry birds spelen (ik heb het nog niet geprobeerd, maar het klink awesome!) Anders dan bij Facebook, oogt het allemaal lekker rustig en dat is wel fijn. Wat ik me ook afvraag is of je net als bij Facebook die spelletje voor 100 impertinente zaken toestemming moet geven: mailen, updaten, je pincode etc. Zo op het eerst gezicht niet, maar waar het om privacy gaat, zijn steeds meer partijen de grenzen aan het testen en durf ik het allemaal niet zomaar te geloven.

Nu is het vroeg en heb ik niet echt veel uur slaap gepakt, dus ik houd het kort. Google+ games vind ik nú al leuk. Ga zo door Google+ (ze lezen Contentgirls ook weet je wel). Oh en hieronder een screenshot, die zijn altijd fijn!

Klik het

Mini-update!
Angry birds blijkt een “brag-knop” te hebben (screenshot 1) klik je daarop, dan kun je opscheppen tegen een Google+ buddy met minder punten dan jij, met een challenge-boodschap (screenshot 2)

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 2.697 keer gelezen