Tijdens een avondje surfen kom je soms rare dingen tegen:

Facebook:

Uhm …???

Gmail:


Internet is cooler dan ik dacht!

Website van een Japans restaurant:

What the hell is die Shabu-shabu?

 

0 Shares:
5 comments
  1. Shabu-shabu is een japans gerecht van dungesneden plakjes rundvlees die je in een bak heet soep-achtig water dompelt en vervolgens in de sesam-saus of andere dipsausjes. Gek genoeg is het geen traditioneel Japans gerecht, maar is het pas in de 20e eeuw geintroduceerd in Japan.

    Betreffende http://www.webspeller.nl, ik ben benieuwd hoeveel andere spelfouten op die site te vinden zijn. Wat mij vooral opvalt is het veelvuldig gebruik van Engelse termen om een beetje internet-hip te lijken. En een boel e-woorden zoals e-intake, e-toets en e-advies want ze denken dat wij e-idioten zijn, zo lijkt het e-wel.

  2. Maar sommige Nederlandse woorden voor die Engelse termen zijn ook vreselijk in het gebruik: geupdatet (is dat hoe je dat schrijft?) en moet downloaden dan echt neerladen zijn?

Comments are closed.

Dit artikel is 3.784 keer gelezen