Wil je al je hele leven erbij horen? Heeft zelfs geld en succes dat niet voor elkaar gekregen? Dan is er nu Elite750.com. Dat adres kun jij achter het @-teken in je mailadres hebben. Jawel, voor een schamele $ 7500 (dat lees je goed) om aan je aan te melden en maandelijks $ 750 euro om erbij te mogen blijven horen, ben je onderdeel van een elite groep van 750 (decadente) luitjes….maar 749 andere mensen zijn net zo cool als jij dus!

Dat meen je niet? Ja, dat meen ik wel.

En wat krijg je dan?

Nou een emailadres dus. Yeah! En office services op wel 4 locaties op de aardbol. Yeah! En een print- en archiveringsservice. Yeah! En niet te vergeten, toegang tot de emergency hotline. Yeah!

Ja, als je het zo bekijkt kost het eigenlijk helemaal niks!

Op het moment nemen ze trouwens geen nieuwe aanmeldingen aan. Maar je mag je wel alvast opgeven, dan hoor je van ze wanneer je die $ 7500 wél mag betalen!

0 Shares:
2 comments
  1. Door te zeggen dat men behalve maximaal 750 leden wereldwijd ook beperkingen oplegt aan het aantal leden per regio, en dan aan te geven momenteel geen nieuwe aanmeldingen te accepteren, wekt men de suggestie dat de club vol is zonder dat expliciet te zeggen.

    Volgens mij zitten ze ook niet vol, maar is dit gewoon een truc om nog meer hun 'exclusiviteit' te suggereren – en daarnaast om je door te verwijzen naar hun iets-minder-exclusieve-maar-toch-nog-exclusieve Executive5000 (aanmelding $225, daarna $75 per maand).

    De 'global elite' waar zij het over hebben zit vast niet op de 'diensten' van Elite750 te wachten, die hebben echt al meer dan wat dit clubje gebakken lucht ze heeft te bieden – PAs/entourage, concierge service, black AmEx en een onherkenbaar emailadres (denk asluodsrt(at)dsfavbjk(dot)com of zoiets).

    Stiekem ben ik tóch nieuwsgierig of en zo ja, wat voor types zich bij zoiets aanmelden ;)

  2. P.S.: Bedragen zijn in dollars, niet in euros. (maar deze comment haal je straks gewoon lekker weg en niemand die wat gezien heeft :P)

Comments are closed.

Dit artikel is 3.202 keer gelezen