Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het komende weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het?
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

Uit het twitteronderzoek van vorig jaar bleek het al: mensen leggen zichzelf op het social web regels op. Welke regels leg jij jezelf op bij je uitingen online? Altijd eerlijk, helemaal niet. Al je accounts afgesloten of juist niet. Niet over werk praten of ook gewoon wel. Vertel!


 

 


Geschreven door