Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het?
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

Sociale media worden steeds vaker ook tijdens werktijd gebruikt. Er zijn onderzoeken die stellen dat dit ten koste gaat van security, productiviteit en moraal. Er zijn ook onderzoeken die exact het tegengestelde beweren en stellen dat gebruik van social media op de werkvloer leidt tot grotere betrokkenheid en juist meer productiviteit en creativiteit. Wat vind jij: moeten werkgevers social media sites op de werkcomputers blokkeren?


 

 


Geschreven door