Het is ook wat. Ik was de weekbreker door alle commotie (die was er namelijk echt) helemaal vergeten te publiceren gisteren. Daarom hierbij alsnog!

Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het?
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

Ben je wel eens naar een tweetup geweest of een andere meeting met mensen die je dan nog alleen via internet kent? Dan heb je vast weleens gedacht: “Die is online heel anders!” En jij? Ben jij online en offline dezelfde persoon? Of heb je een duidelijke scheiding tussen de twee?


 

 


Geschreven door