In 2010 ontstond eens om 3 uur ‘s nachts het idee om te onderzoeken hoe Nederlandse tweeps met Twitter omgaan. Uit dat idee ontstond toen een vragenlijst die in een periode van 6 weken door bijna 500 respondenten werd ingevuld.

Heb je dat allemaal gemist? Dan kun je het onderzoeksrapport hier downloaden (meer dan 20.000 mensen deden dat al).

Dit jaar willen we natuurlijk weer weten hoe jullie tweeten, waarom jullie tweeten en hoe jullie er verder mee omgaan. Daarom doen we ook dit jaar weer een onderzoek.  We hopen natuurlijk dat we véél meer dan de 500 respondenten van vorig jaar binnenhalen.

Ben je ook zo nieuwsgierig? En wil je een handje helpen? Doe dan mee met het grote Twitteronderzoek 2011(en deel de link zoveel mogelijk, dat helpt!).

Op de intropagina lees je meer over het onderzoek en vind je ook de link naar de vragenlijst.

Naar het Twitteronderzoek 2011 >>

0 Shares:
3 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 5.350 keer gelezen