Heb jij ook altijd zo’n moeite om een cadeautje te bedenken voor Vaderdag? Ik wel. ‘Ik heb alles al en ik weet ook niets’, zegt die vader van mij ieder jaar. ‘Het is weer zo’n verzinsel van die Amerikanen’, roept hij meestal dan nog. Maar om niets te geven aan je vader is ook zo ongezellig. Gelukkig heb ik een cadeau gevonden. In de vorm van een Vaderdag pakket mét gadgets.

Je kunt kiezen uit drie verschillende Vaderdagpakketten: small, medium of large. En vaders hoeft het pakket niet al te serieus te nemen, want in het kleine pakket zit onder meer billen- en gezichtszeep en een gadget om een eitje te koken zonder dat je een pan nodig hebt. In het medium pakket kan je ook nog een vrijdagmiddaghamer vinden en in het grote pakket maken de stressberry en de keyfinder het leven van vaders makkelijker.

Wedden dat zelfs mijn vader nog geen stressberry heeft?

>> Lees hier meer over het Vaderdagpakket met gadgets

Het kleinste pakket kost 15,95 en wordt geleverd in een gouden doos. Ook het mediumpakket wordt geleverd in een gouden verpakking en kost 27,95. Het grootste pakket is verkrijgbaar voor 39,95 en wordt afgeleverd in een grote zwarte doos.

0 Shares:
4 comments
  1. Ik vind het eigenlijk best wel grappig! *neemtinoverweging* Het is idd altijd erg moeilijk voor mannen/je vader.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.390 keer gelezen