Het leven op de Contentgirlsredactie kan soms hectisch zijn. Met onze grote groep bloggers en vele artikelen, ligt er toch best wat werk in het draaiende houden van de website. Daarnaast is Contentgirls altijd een plek geweest – en zijn we dat nog steeds – die draait om kennisdeling. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we op een gegeven moment op zoek zouden gaan naar een stagiair.

Na plaatsing van de vacature, kregen we direct een reactie binnen van een dame die al heel actief voor ons blogt. Na een kennismakingsgesprek waren we er al gauw uit. En vandaag is zij begonnen als stagiair op ons kantoor in Utrecht. Niet alleen zinnig, maar ook gezellig en we hopen dat zij de komende 3 maanden van grote betekenis zal zijn bij de ontwikkeling van de Contentgirls.nl, Contengirls/Extra en de verschillende communities die verbonden zijn aan de site.

Maar laat ik onze nieuwe aanwinst verder maar zelf aan het woord laten!

En daar ben ik dan, de nieuwe stagiair van ContentGirls! Mijn naam is Eva van Sloten en ik was al een tijdje een van de bloggers, dus sommigen kennen mij misschien al. En anders gaat dat in de toekomst waarschijnlijk gebeuren, want ik ga nu nog veel meer schrijven voor ContentGirls. Leuk dus! Verdere info over mij: ik ben net klaar met mijn VWO en ga volgend jaar studeren in Amsterdam. Ik hou van schrijven en internet en toneel, maar niet van foto’s maken en pizza salami. Wel van vier kazen pizza, overigens. En van frambozen. Meer volgt nog, in toekomstige artikelen. :)

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 3.000 keer gelezen