Nog niks te doen de komende week? Misschien vind je in onze agenda een leuk event om bij aan te haken. Organiseer je zelf een event en sta je nog niet in onze agenda? Meld je event dan gratis aan op Contentgirls/Extra.

– Geen events –

Organiseer je op deze dag iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!

[Icross2011]
Dé praktijkgerichte crossmediale dag van [De Redactie] Trainingen
Een blad of een website staat niet meer op zichzelf. Er ligt een wereld aan context en verdieping achter, te bereiken via allerlei kanalen die elkaar versterken en aanvullen. Dat is crossmedia: het optimaal overbrengen van de boodschap door gebruik te maken van een goed gekozen mediamix.

Lees meer

– Geen events –

Organiseer je op deze dag iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!

Commonline
Hoe verbind je je werkelijk met je klanten en medewerkers? Hoe organiseer je impact en accountability? Hoe verandert de rol van de communicatieprofessional? En welke nieuwe leiderschapskwaliteiten heb je nodig? CommOnline 2011, hét jaarlijkse congres over online communicatie, geeft antwoord op deze en andere vragen.

In het Capgemini Congresgebouw in Utrecht delen internationale sprekers, online koplopers en meer of minder ervaren vakgenoten hun kennis. Ze zoomen in op de laatste ontwikkelingen, trends en best practices. We sluiten de dag feestelijk af, met de uitreiking van Logeions Grand Prix Online Communicatie.

Lees meer

Content Management Forum
What’s running behind the curtains of successful websites?

Once content was king, and it still is! However, now it’s all about being social and personal. Great user generated content will better inform your target audience, bring more visitors, increase time on site and ultimately drive your business. Yet how can you manage online content in a cost efficient way and avoid the webmaster bottleneck?

Lees meer


Organiseer jij iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!

Meer events bekijken? Dat doe je op Contentgirls/Extra!

 

0 Shares:
Dit artikel is 3.594 keer gelezen